Strick Performance og Strick Running

Strick Running

Løbeklubben Strick Running er et running community og en del af Strick performance.

I Strick Running er vi en flok glade mennesker, der mødes om glæden ved at løbe sammen med andre og møde nye mennesker.
Malte Strickertsson, ejer af Strick Performance, er ansvarlig for Strick Running. Foruden Malte, varetages træningen fast af træner-teamet i Strick performance. Klubben drives i dag af medlemmernes frivillige kræfter, hvorfor alle beslutninger og tiltag bliver taget i fællesskab.

Foruden de ugentlige træninger er der mulighed for at deltage i bl.a. fællesspisning, fester, heppekor ved arrangerede løb og andre sociale arrangementer.

Vi træner altid med et smil på læben og alle er velkomne til at joine os – Alt hvad det kræver er et godt humør og et par løbesko.

Træningen er gratis.

Strick Performance

Strick Performance tilbyder personlig træning, firmatræning og coaching. Hos Strick Performance møder I nogle af de dygtigste og mest nærværende personlige trænere og vi har et fælles udgangspunkt: Vi vil opnå dit mål sammen med dig.

Vi tilbyder:

Personlig træning: For alle hvad enten du ønsker at komme i gang med at træne; at optimere din træning; at træne op til en halv- eller helmaraton eller noget helt femte. Træningen bliver tilrettelagt efter dine ønsker og behov, så du får en plan der virker for dig.

Firmatræning: Vi tilbyder træning til personalegrupper i firmaer, der ønsker at skabe motivation og sammenhold i virksomheden.

Coaching: Vi tilbyder coaching, hvor du får hjælp til selv at kunne finde frem til, hvad der er bedst for dig, hvordan du opnår dette og holder fast i dine mål og ønsker.