Spis dig stærk – opskriften på antiinflammatoriske kostvaner

Lørdag d. 5. marts kl. 12.00 – 13.30

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Det er ikke naturbestemt at være:

TRÆT NÅR DU VÅGNER

HUMØRSYG SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN

ØM I LEDDENE EFTER TRÆNING

UDBRÆNDT LÆNGE FØR SENGETID

Men hvis dine kostvaner og den øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker.

Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte, sygdomsramte og stressede – eller på vejen til at blive det. Det gør vores foredrag op med. Så glæd dig til at deltage i en fyrig dialog, hvor Martin Kreutzer, forfatter til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost”, med afsæt i hverdagens udfordringer på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at rykke dig i en retning, der understøtter din daglige ydeevne, og gør 2016 til dit mest energirige år – uanset om det gælder din træning, jobbet eller familielivet!

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer, der er landskendt fra TV, radio samt diverse aviser og magasiner, hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præ-stationsfremmende ernæring til helt almindelige danskere, som du og jeg. Både i rollen som foredrags-holder og som personlig ernæringsvejleder kobler han som gammel ‘rotte’ i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af hundredevis af klienter.

Begrænset pladser – book din billet her