Maratonkogebogen

Maratonkogebogen er både en delikat og lettilgængelig kogebog og et inspirerende opslagsværk, der henvender sig til alle, der elsker eventyret på den klassiske maratondistance. Ideen med bogen er, at den på én og samme tid inspirerer til at søge løbeeventyret ude i den store vide verden, og til at være bevidst om kostens store betydning for træningsoverskuddet, restitutionsevnen, kampvægten og meget mere.

42 vidt forskellige maratonløb fra hele verden, lige fra Ækvators hede til Polarcirklens kulde, præsenteres med en fortælling, en faktaboks om hvert enkelt løb, masser af flotte billeder og ikke mindst en opskrift, der relaterer til hvert løb.

Om forfatterne

Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3) og har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teoretiske ernæringsafsnit.

Simon Weisdorf arbejder til daglig for magasinet Aktiv Træning, hvor han står for såvel udtrykket som indholdet i bl.a. kostartiklerne. Hans store interesse – både på redaktionen og hjemme i køkkenet – er at gøre den gode hverdagsmad lidt sundere på en nem måde.

Jakob Valling er reklamefotograf med fokus på æstetik. Han har mange års erfaring med at fotografere mad til danske og udenlandske magasiner. Hans private interesse for langdistanceløb og sund mad formidles gennem smukke og appetitvækkende fotos.